Mašinsko čišćenje podova

Pozovite 063 785 1754
Z
BRZO
Z
EFIKASNO
Z
PROFESIONALNO

Sigurno se pitate zašto je važno redovno čistiti i održavati podove u kući i u poslovnom prostoru? Rado ću objasniti!

Ne samo da čisti podovi izgledaju bolje i privlačnije, već su i mnogo bezbedniji u svakom smislu. Prljavština, masnoća i ostaci hrane mogu stvoriti klizave i opasne površine na vašim podovima, što povećava rizik od padova i povreda. Ako ne čistite podove redovno, skupljaju se bakterije i alergeni, što može dovesti do zdravstvenih problema poput alergija, astme i drugih respiratornih oboljenja.

Na prljanje podova utiče dosta faktora. Pre svega koliko se pod koristi, odnosno kolika je fluktoacija ljudi, kao i to šta nose na obući kada gaze preko poda. Koliko je pod čist zavisi koliko se često održava i čisti, ukoliko se održavanje ne obavlja redovno, svako naredno čiđćenje je teže. Kvalitet poda dosta utiče jer postoje određeni materijali koji više skupljaju prašine i prljavštine.

Ako vam treba čist pod na prvom ste mestu.

Znamo da vaše vreme i novac su dragoceni, pa smo dizajnirali naše usluge održavanja i čišćenja podova da budu efikasne, brze i pristupačne. Pružićemo vam brzu i pouzdanu uslugu, bez obzira da li je u pitanju jednokratno čišćenje ili redovno održavanje.

Naš cilj je da vam pružimo mir i sigurnost znajući da su vaši podovi u dobrim rukama. Ne dozvolite da prljavi, klizavi i nebezbedni podovi ugroze. Kontaktirajte nas danas i podovi će vam biti zahvalni.

Proces čišćenja

Mašinsko čišćenje podova je nezaobilazni deo kada je u pitanju održavanje higijene u poslovnim prostorima, objektima, zgradama, halama, ugostitejskim objektima, kuhinjama i drugim prostorima.
Postoje različite vrste podova, pa tako postoje i različiti pristupi kada je čišćenje u pitanju.

Kada se radi o čišćenju podova, važno je imati na umu da različiti materijali i vrste podova traže različite metode kao i sredstva za čišćenje. Na primer, čišćenje tepisona se ne može obavljati na isti način kao i čišćenje tvrdih podova kao što su keramika ili drvo. Takođe, važno je i površina, kao i pristup samom prostoru. U zavisnosti od dinamike prostora, odnosmo površine, uspostavlja se najbolji metod koji će dati najbolje rezulatate.

Mi čistimo tvrde i meke podove.

Tvrdi podovi su napravljeni od tvrdih materijala poput kamena, betona, vinila, keramike, drveta i slično. Veoma su popularni i zastupljeni svuda zbog lakoće održavanja i otpornosti na mrlje.

Kako vreme prolazi, otornost podova se smanjuje, i neophodno je izvući prljavštinu koja se zavukla duboko u pore.

Prilikom čišćenja podova koristimo profesionalne mašine sa velikom snagom.

Od vrste poda zavisi i sredstvo koje će se koristiti, jer materijal od kog je pod napravljen
( terrazzo, mermer ) može da bude osetljiv na određena jedinjenja koja se nalaze u sredstvima.
Mašinsko pranje poda se preporučuje na svaka tri do četri meseca ukoliko je prostor frekventan, ukoliko nije, jednom u godinu dana.

U meke podove spadaju etisoni, tepisoni, tj podovi od mekih obloga. Njihova karakteristika i prednost u odnosu na tvrde podove je to što su udobniji za hodanje, ali druga strana medalje je to što veoma lako prikupljaju prljavštinu, grinje i alergene.

Ovakvi podovi zahtevaju posebnu negu i poseban tretman, jer se brže habaju i troše od tvrdih podova.
Čišćenje mekih podova se preporučuje od 3 puta godišnje, pa po potrebi korisnika.

 

Znamo da su vaše vreme i novac dragoceni, zato smo dizajnirali naše usluge održavanja i čišćenja da budu što efikasnije, brže i pristupačnije. Pružićemo vam brzu i pouzdanu uslugu bez obzira da li je u pitanju jednokratno čišćenje ili redovno održavanje.

Naš cilj je da vam pružimo mir i sigurnost znajući da ste u dobrim rukama.

Budite slobodni da nas kontaktirate za svaku informaciju, a mi ćemo doći da pogledamo o čemu se radi i dati vam najbolje rešenje.

#1 Zakažite uslugu pranja

Dajemo Vam mogućost online zakazivanja naših usluga

#2 Sačekajte naš poziv

Nakon zakazivanja, naš tim će Vas u najskorijem roku kontaktirati

#3 Uživajte u čistoci

Oprano, cisto, bezbedno, udobno, mirisno… Besplatan dolazak!

#1 Zakažite uslugu pranja

Dajemo Vam mogućost online zakazivanja naših usluga

#2 Sačekajte naš poziv

Nakon zakazivanja, naš tim će Vas u najskorijem roku kontaktirati

#3 Uživajte u čistoci

Oprano, cisto, bezbedno, udobno, mirisno… Besplatan dolazak!

Ponedeljak - Subota

08:00 – 20:00

063 785 1 754

Beograd