Treba ti detaljno dubinsko čišćenje nameštaja?

Treba vam usluga bez razmišljanja da li će nameštaj biti oštećen? Da li vaš nameštaj izgleda kao da je prošao dva svetska rata ili mu treba samo osvežavanje?

Pozovite 063 785 1754
Z
Bezbedna sredstva
Z
Profesionalna oprema
Z
Brzo vreme sušenja

Oh krevete čudna spravo, ko te izmisli bravo, bravo!

Gde god se okrenete oko sebe imate komad nameštaja. Nameštaj nam olakšava život, nameštaj nam pomaže i deo je nas. Kada več naš nameštaj brine o nama, daje nam udobnost, toplinu, sećanja i vezujemo se za njega, najmanje što možemo da uradimo za njega je da ga redovno održavamo. Ne samo zbog estetike, već i zbog veka trajanja.
Kao što odelo čini čoveka, tako nameštaj čini da kuća bude kuća, da kancelarija bude kancelarija..

Dubinsko pranje nameštaja ne samo da će vratiti sjaj vašem krevetu, garnituri, fotelji, dvosedu, već će mesto gde odmarate očistiti od grinja, prljavštine i štetnih mikroorganizama.

Zašto da angažujem Optimus Cleaner da mi očisti nameštaj?

Zato što mi razumemo do tančina proces dubinskog pranja nameštaja i njihovo održavanje više od bilo koga. Neophodno je dosta napora i rada da bi se detaljno i dobro očistio nameštaj, iz tog razloga mi koristimo tehnike koje smo doveli do savršenstva kao i sredstva koje će posle upotrebe ostaviti jedino čistoću.

Na osnovu Vaših zahteva, kao i od materijala, biramo alat kao i sredstva za čišćenje. Na tak način stavljamo na prvo mesto ono zbog čega i radimo, a to ste Vi.

Na koji način se vrši proces dubinskog pranja i čisćenja nameštaja?

Nakon poziva ili poruke koju ste nam uputili sa zahtevom za pranje, potrebno je da nam date informacije o komadima nameštaja koje želite da operete. Važno je da nam kažete koji je materijal i veličina kako bi mogli da utvrdimo vrednost pranja.

Ukoliko je nameštaj od kože neophodno je napomenuti jer je proces drugačiji od na primer pranja štofa. Ono što može da se pere jesu dušeci sa i bez prevslaka, svih veličina, ugaone garniture, dvosedi, trosedi, fotelje, stolice, tabure. U zavisnosti od materijala, pristupa se na različiti način.

Pošto je utvrđeno šta treba da se opere, ekipa dolazi kod Vas na adresu u dogovorenom terminu. Nameštaj peremo jedino i samo kod Vas, nigde ga ne transportujemo.

Prvi deo jeste pregled nameštaja, jer ukoliko je materijal istanjen, izrezan, pokidan ne preporučujemo dubinsko pranje. Nakon pregleda, proces počinje. Prvo ide suvo usisavanje, kako bi olakšali i još bolje dubinski oprali površinu. Zatim nanosimo hemiju koja nije štetna za ljude i okolinu, ali je vrlo pogubna za prljavštinu i grinje.

Nakon detaljnog pranja, koristimo mašine kako bi izvukli svu nečistoću iz površine. Na brz i efikasan način nameštaj blista od čistoće. Nakon samo par sati ( od 4 do 8 sati, u zavisnosti od materijala ) nameštaj može da se koristi, dok neki materijali zahtevaju duže sušenje.

 

 

 

#1 Zakažite uslugu pranja

Dajemo Vam mogućost online zakazivanja naših usluga

#2 Sačekajte naš poziv

Nakon zakazivanja, naš tim će Vas u najskorijem roku kontaktirati

#3 Uživajte u čistoci

Oprano, cisto, bezbedno, udobno, mirisno… Besplatan dolazak!

Naši Radovi

Naši Radovi

Ponedeljak - Subota

08:00 – 20:00

063 785 1 754

Beograd